(095) 571-79-79
(093) 571-79-79
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
  1. Вкажіть ім’я
  2. Вкажіть номер телефона

top back1

У житті часто виникають непередбачені ситуації і обставини, коли людині терміново потрібно вилетіти / виїхати за кордон, а закордонного паспорта немає або термін його дії ось-ось закінчиться.  Багатьом підвертається путівка на відпочинок за дуже привабливою ціною і в такому випадку потрібно максимально швидко зробити закордонний паспорт собі або дітям, щоб її не втратити.  Все-таки, чи можна отримати закордонний паспорт за 3 дні?  Подавати документи потрібно в Києві, щоб прискорити цей процес?  Ми дуже часто стикаємося з такими питаннями.  І зараз спробуємо відповісти максимально докладно, чи є можливість в Україні легально зробити закордонний паспорт за 3 дні і чи обов'язково для цього їхати в Київ.

Для початку розберемося, які офіційні терміни отримання закордонного паспорта в Україні.  Існує два державних терміна оформлення закордонного паспорта: терміновий (7 робочих днів) і звичайний (20 робочих днів).  Більш детально з цінами та термінами можна ознайомитися в розділі - «Закордонний паспорт».

 

Фото загранпаспорта 3

 

Але що ж робити, якщо терміново потрібно виїхати з країни, а офіційний термін виготовлення паспорта вам не підходить?

В яких випадках за законом можна прискорити термін виготовлення і отримати закордонний паспорт за 3 дні:

  1. Якщо ви їдете на лікування;

  2. Якщо супроводжуєте людину, яка їде на лікування;

  3. У зв'язку зі смертю родича, який проживав за кордоном або його важкою невиліковною хворобою.

 

Давайте більш детально розберемо кожен випадок.

У першому випадку, щоб зробити закордонний паспорт за 3 дні, на подачі необхідно надати документ-запрошення клініки, в якому буде вказано, що Вас очікують на подальше лікування з печаткою клініки і підписом головного лікаря.

У другому випадку, щоб отримати закордонний паспорт за 3 дні, потрібно надати відповідний документ, в якому буде вказано, що Ви супроводжуєте людину на лікування в іншу країну.

У третьому випадку, щоб зробити закордонний паспорт за 3 дні, необхідно надати нотаріально завірену копію свідоцтва про смерть родича, який проживав в іншій країні;  або документи, які будуть підтверджувати важку хворобу родича.

 

Щоб встигнути зробити закордонний паспорт за 3 дні, бажано подавати документи через державну міграційну службу і найкраще це робити в Києві.  Поліграфкомбінат «Україна», який відповідальний за друк документа територіально знаходиться в Києві.  Не потрібно буде витрачати час на транспортування закордонного паспорта в Ваш регіон.  У Києві доставка роздрукованих документів безумовно проходить значно швидше.

Якщо ж не один з перерахованих вище випадків Вам не підходить, Ви можете додатково отримати консультацію наших менеджерів з питань можливого оформлення закордонного паспорта за 3 дні.  Просто залиште заявку або наберіть нас по зручним для Вас засобам зв'язку, зазначеним в розділі - «Контакти».

Увага!

На сайтi тривают техничнi роботи

Закрити